WORKSHOPS

Heb je genoeg van de dagelijkse drukte? Op zoek naar een rustmoment en iets creëren met je handen? Dan is pottenbakken ongetwijfeld iets voor jou.

Tijdens de Lexie workshops werken we zonder draaischijf. Je kan dus 100% onthaasten en op je eigen tempo werken. En bovendien... hierdoor kan jij na de workshop ook zonder problemen thuis aan de slag! Zo neem je een stukje rust mee naar huis ;) 

De workshops gaan door in Boortmeerbeek, tussen Mechelen en Leuven. 

 

Hoe ziet een workshop eruit?

Tijdens een workshop begeleid ik je stap voor stap bij het maken van je werkstuk. De afwerking kies jij helemaal zelf: ga je voor strak, voor reliëf, of voor een woord of zin in je klei? Alles mag hier. Op het einde kies je ook welke kleur glazuur je wilt: gespikkeld, roze, wit, lichtblauw of donker grijs-blauw. 

Je werkstukken laat je na afloop van de workshop bij mij achter, want ze moeten nog een heel proces door! Ik laat ze eerst helemaal droog worden en bak ze dan een eerste keer op 960° voor 24u. Daarna zet ik er de kleur glazuur op die jij had gekozen en bak ze nogmaals 24u op 1260°. Eens je werkstukken klaar zijn, krijg je van mij een berichtje dat je ze kan komen ophalen.*

 

Praktisch

  • Deelnemers: Minimum 3 en maximum 6 (voor grotere groepen, contacteer me even).
  • Duur: 3 à 4u
  • Inbegrepen: werkmateriaal, klei, koffie, thee en een snack. Bakken en glazuren van werkstukken door Lexie.
  • Kledij: Je doet best kledij aan waar wat klei op mag komen (uitwasbaar). Er zijn schorten in verschillende kleuren en maten beschikbaar, of je mag ook altijd je eigen schort meenemen ;)  
  • Prijs: €95/pp alles inclusief. Betalen kan via overschrijving of ter plekke met Payconiq of cash. Het is mogelijk om een factuur te maken. 

 

*De termijn waarop jouw werkstuk klaar is kan verschillen van enkele weken tot enkele maanden omdat de oven enkel aangaat als hij vol is. Je krijgt sowieso een berichtje van mij als je helemaal klaar zijn! ;)

 

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een berichtje!

 

MOMENTEEL ZIJN ER NOG GEEN NIEUWE WORKSHOPS GEPLAND. KOM LATER NOG EENS EEN KIJKJE NEMEN VOOR EEN NIEUW AANBOD! ;)