Workshop informatie 8 oktober 2022

 

Hey daar!

 

Echt super leuk dat jij hebt gekozen om even mee helemaal tot rust te komen en met je handen bezig te zijn tijdens een Lexie workshop! 🥰

 

In deze workshop maak je zelf een set van twee kopjes. Stap voor stap toon ik je hoe je met kleiplaten jouw eigen servies kan maken.

De afwerking kies jij helemaal zelf: ga je voor strak, voor reliëf, of voor een woord of zin in je klei? Misschien wil je wel een oor aan je kopje zetten? Alles mag hier. Op het einde kies je ook welke kleur glazuur je wilt: gespikkeld, wit, lichtblauw of donker grijs-blauw. 

Tip: Met de kleur wit kan je makkelijk nog ingedrukte letters in de klei zien, deze kleur is dus ideaal als je een tekstje in je kom of kopje wilt!

 

Je werkstukken laat je na afloop van de workshop bij mij achter, want ze moeten nog een heel proces door! Ik laat ze eerst helemaal droog worden en bak ze dan een eerste keer op 960° voor 24u. Daarna zet ik er de kleur glazuur op die jij had gekozen en bak ze nogmaals 24u op 1260°. Eens je werkstukken klaar zijn, krijg je van mij een berichtje dat je ze kan komen ophalen.*

 

We maken alles volledig met de hand, zonder draaischijf. Dit betekent dat je na deze workshop zelf ook heel gemakkelijk thuis aan de slag kunt gaan met klei! 

 

Praktisch

  • 8 oktober 2022 van 14u tot 17u
  • Deelnemers: 5
  • Inbegrepen: materiaal, klei, koffie, thee en een snack. Bakken en glazuren van werkstukken door Lexie.
  • Je doet best kledij aan waar wat klei op mag komen (uitwasbaar). Er zijn schorten in verschillende kleuren en maten beschikbaar, of je mag ook altijd je eigen schort meenemen ;)  
  • Prijs: €89/pp alles inclusief. Betalen kan via overschrijving of ter plekke met Payconiq of cash. Het is mogelijk om een factuur te maken.
  • Een voorschot van €89 wordt gevraagd om de workshop vast te leggen.
  • Heb je op de dag van de workshop nog niet (volledig) betaald, dan kan dat ter plekke met Payconiq of cash.

 

*De termijn waarop jouw werkstuk klaar is kan verschillen van enkele weken tot enkele maanden omdat de oven enkel aangaat als hij vol is. Je krijgt sowieso een berichtje van mij als je helemaal klaar zijn! ;)

 

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een berichtje!

 

Tot snel! ❤

Adres:

Kerkweg 46

3190, Boortmeerbeek

 

Je hoeft niet aan te bellen aan de voordeur, maar kunt via de houten poort om het hoekje binnen! 

In de tuin staat mijn aterlier waar alvast een koffietje of theetje op je zal staan wachten, en ik ook natuurlijk! ;)

 

Welkom !